Samarbetspartners


Vi på BVS-metoden® arrangerar flertal av våra utbildningar i Malmö och Stockholm i samarbete med Sverigehälsan där vi även är gästföreläsare inom olika utbildningar:

"Sverigehälsans utbildningar vänder sig till dig som vill arbeta aktivt med hälsa, välmående och personlig utveckling. Vi erbjuder kompletta yrkesinriktade utbildningsprogram inom friskvård, stresshantering, kost och kris och trauma. Vi erbjuder också kvalificerad kompetensutveckling och vidareutbildning för personal inom vård och behandling, socialt arbete, HR och skola. Hos oss får du chansen att skapa dig en utbildning inom det du brinner för, möjligheten att söka en ny väg i ditt yrkesliv och kunskaperna du behöver för att utveckla din kompetens!"

Vi har ett samarbete över sundet med Universitet UCL i Odense Danmark där vi ska fortbilda lärare och socionomer i socialt ledarskap i Skandinavien.

"UCL University College grundades den 1 augusti 2018 efter sammanslagningen mellan Business Academy Lillebaelt och University College Lillebaelt. UCL University College är beläget i södra Danmarks region, där mer än 1,2 miljoner dansker finns. Det ger en begåvad arbetskraft och erbjuder möjligheter till högre utbildning och fortbildning och tillämpad forskning för olika slutanvändare."

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få exklusiv material!

All innehåll på denna webbsida © Jassim Ahmadi 2018, Alla rättigheter förbehålles